Η Αerial Υoga είναι μια πρακτική που χρησιμοποιεί το στήριγμα της αιώρας σχεδόν εξ’ ολοκλήρου κατά την διάρκεια του μαθήματος δημιουργώντας μια κινούμενη ακολουθία (vinyasa) που είναι διασκεδαστική, απολαυστική και ενθουσιάζει.

   Βιώνουμε μια εμπειρία μηδενικής βαρύτητας, που μέσα από το παιχνίδι με αιωρήσεις και ανάστροφες θέσεις, το σώμα γυμνάζεται εντατικά και η ενδυνάμωση των μυών είναι εμφανής. Ελευθερώνονται και ανακουφίζονται οι συμπιεσμένες αρθρώσεις, ευθυγραμμίζεται η σπονδυλική στήλη και ολόκληρο το σώμα, ενώ παράλληλα πραγματοποιείται απελευθέρωση των μυών από την ένταση και βαθιά διάταση.

   Η πρόοδος είναι εντυπωσιακή σε κάθε μάθημα καθώς οξύνεται η αντίληψη της κίνησης του σώματος στον χώρο, υποχωρεί κάθε φόβος και εξυψώνεται η αυτοπεποίθηση όλων!

Ποιά είναι τα ωφέλη της AERIAL YOGA?

 

Τips!

  1. Διατηρούμε τον οργανισμό μας καλά ενυδατωμένο πριν έρθουμε στο μάθημα. Τρώμε κάτι ελαφρύ τουλαχιστον 2 ώρες πριν το μάθημα.
  2. Μην επαλείπτεστε με λοσιόν, πριν ή κατά τη διάρκεια του μαθήματος. Αφαιρέστε κοσμήματα ή άλλα αιχμηρά αντικείμενα (φερμουάρ, μακρυά νυχια, τρουξ κτλ). Το μάθημα γίνεται χωρίς παπούτσια.
  3. Φορέστε κάτι που να καλύπτει το πίσω μέρος των γονάτων σας, τις μασχάλες και την κοιλιά