tanouli-smΗ Άννα Τανούλη πιστοποιημένη προπονήτρια Πολεμικών Τεχνών Γουσου A’Κατηγορίας από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και την Ελληνική Ομοσπονδία Γουσου Κουνγκ Φου εκπαιδεύτηκε στην Κίνα από το Zhejiang Wushu Association of China κάτοχος 3ο Νταν από την Κινεζική Ένωση Γουσου και 4ο Νταν από την Ελληνική Ομοσπονδία Γουσου Kουνγκ Φου και εξασκεί το Γουσου και το διαλογισμό από το 1992. Προσωπική μαθήτρια του κινέζου Grand Masters Chen HongQian, διδάσκει  συστηματικά το Γουσου από το 2000.

Το 2006 κατέκτησε 8 χρυσά μετάλλια σε παγκόσμιο πρωτάθλημα Γουσου στην Κίνα.
Ειδικεύτηκε το 2010 στο Κινέζικο σύστημα αξιολόγησης Ντουάν  του Γουσου (μαχητικές εφαρμογές σε ζευγάρια ). Είναι επίσημα Γενική Γραμματέας και Διαχειρίστρια του Zhejiang Wushu Association της Κίνας και της Ελλάδας.

Το 1993 – 2008 εκπαιδεύτηκε ως θεραπεύτρια στη μέθοδο ψυχοθεραπείας Time Therapy και Μodern Meditation υπό την καθοδήγηση του ελβετού ψυχολόγου Μanouel Schoch ιδρυτή της μεθόδου.

To 1996 αποφοίτησε από το σημερινό Oriental Medicine & Shiatsu Training Center,με ειδικότητα στην Κινεζική Παραδοσιακή Ιατρική, στο Σιάτσου και στο Rejuvance.

Το 2007 ιδρύει τον Αθλητικό Όμιλο Γουσου-ΤΣΕΝ ΛΟΝΓΚ όπου και ασκεί την ιδιότητα της προπονήτριας Γουσου και του κριτή στους επίσημους αγώνες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσου Κουνγκ Φου. Επίσης τα τελευταία χρόνια διδάσκει Τάι Τσι στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

masterchen-smΟ Grand Master Chenn Hong Qian γεννήθηκε στην επαρχία Hangzhou της Κίνας. Άρχισε να εκπαιδεύεται στο Wu Shu σε ηλικία έξι ετών από τον πατέρα του και τον παππού του.

Ασκεί την ιδιότητα του δασκάλου των πολεμικών τεχνών Wu Shu για περισσότερο από 40 χρόνια.  Μεταξύ άλλων, έχει διδάξει στο Wu Shu Center of Shanghai, στο Hangzhou International  Wushu-Kung Fu Center και στο Wushu School of Wenzhou.

Από το 2000 διδάσκει στην Ελλάδα μαζί με την Shi Fu Άννα Τανούλη. Η πολυδιάστατη κατάρτισή του, η πλατιά εμπειρία, η ευγένεια και ο δυναμισμός που χαρακτηρίζουν την εκπαιδευτική του ικανότητα, γρήγορα έγιναν αντιληπτά και άρχισαν να αποφέρουν καρπούς και στην χώρα μας με την εκπαίδευση τόσο παιδικών τμημάτων, εφηβικών όσο και ενηλίκων.

dim-smΔήμητρα Ατέση – Aπόφοιτος Τ.Ε.Φ.Α.Α του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θέσσαλονίκης

Η Δήμητρα αποφοίτησε από το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στην ενόργανη γυμναστική. Ολοκλήρωσε το πρόγραμμα εκπαίδευσης δασκάλων Yoga (Yoga Alliance 300-hour RYT) με ειδίκευση στην Hatha, Vinyasa και Gentle Yoga καθώς και στην Αerial Yoga.

Εκπαιδεύτηκε στην τέχνη του Wushu aπο τον Κινέζο Grand Master Chen Hong Qian και την Άννα Τανούλη. Είναι πιστοποιημένη Προπονήτρια Σχολής Προπονητών Γουσου από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και κάτοχος 2ο Νταν από την Ελληνική Ομοσπονδία Γουσου.

Το 2012 ιδρύει την σχολή εναέριων τεχνών Aerial Arts όπου συντονίζει και διδάσκει και χορογραφεί. Μέσα από την πολύχρονη ενασχόληση και την αγάπη της για τον χορό και τα ακροβατικά το 2013 δημιουργεί την καλλιτεχνική ομάδα Etherika που απαρτίζεται από χορευτές,μουσικούς και εναέριους ακροβάτες και συμμετέχει σε πολυάριθμες παραστάσεις και φεστιβάλ σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

 

2015-07-29_15-55-37 O Sai Kijima γεννήθηκε στην Ιαπωνία όπου σπούδασε και δούλεψε ως ηθοποιός θεάτρου. Σε ηλικία 23 ετών έρχεται στην Ευρώπη και εγκαθίσταται στο Παρίσι. Εκεί αρχίζει να πειραματίζεται με το θέατρο δρόμου. Τα τελευταία 30 χρόνια μαθητεύει στην τέχνη του Aikido, μελετά την φιλοσοφία του zen και ερευνά τις κινησιολογικές και φωνολογικές δυνατότητες του ανθρώπινου σώματος μέσα από την τέχνη του αυτοσχεδιασμού.

Κατοικεί στην Ελβετία αλλά ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο δίνοντας παραστάσεις, συναυλίες και σεμινάρια.

Παράλληλα δημιουργεί κούκλες από ξύλο και ανακυκλώσιμα υλικά. Έργα του έχουν εκτεθεί σε πολλές ευρωπαϊκές γκαλερί καθώς και τη γνωστή P-House στο Τόκιο.

Έχει συνεργαστεί με ψυχοθεραπευτές και ανθρώπους που δουλεύουν με παιδιά με σύνδρομο dawn, ενώ εξασκεί από μικρή ηλικία το παραδοσιακό θεραπευτικό Ιαπωνικό μασάζ. Στην Ελλάδα έρχεται τα τελευταία 20 χρόνια. Μέσα από αυτές τις ασχολίες γεννιέται το KALADO ως παραφθορά της λέξης KARADA (που σημαίνει στα Ιαπωνικά “το Σώμα”)